Loading...
Loading...

הקורס העסקי והמקצועי הראשון מסוגו בארץ המלמד איך פותחים ומנהלים עסק של קייטרינג / קונדיטוריה / סדנאות בישול ואפייה מהבית

שלום שמי לוטם, ואני מומחית באירועי קייטרינג חלבי ביתי וסדנאות בישול ואפייה. כל חיי אהבתי להתעסק עם אוכל ואומנות וכשהגיע השלב שצריך להחליט לאיזה דרך פונים בחיים העסקיים החלטתי שאני רוצה לשלב את האהבה שלי לאוכל ולאמנות וליצור עסק. העסק התחיל בבית הורי שם התעסקתי במכירת עוגות מעוצבות, בוטיק המון מתוקים, דוכנים וסדנאות מדלת לדלת. הפריצה הגדולה הייתה כשלקוח התקשר וביקש אירוע ל- 60 איש עם אוכל חלבי וקינוחים. אז גרתי עם בן זוגי בדירת 2 חדרים קטנה עם מטבח פצפון ו- 2 כיריים חשמליות, ובכל זאת הפשלתי שרוולים ויצאתי לדרך. משם התחלתי לפרוץ בתחום הקייטרינג הביתי, התאהבתי בלקוחות, בארגון ובסיפוק שהאירוע נתן לי וכך רק גדלתי עוד ועוד. במשך 4 שנים ניהלתי את העסק שלי מהבית. הכרתי את כל סוגי הלקוחות האפשריים, בישלתי את כל סגנונות האוכל החלבי והפרווה, הדרכתי סדנאות רבות ומגוונות בעולם הקונדיטוריה האפייה והבישול ניהלתי אירועים גדולים של 150 – 200 איש , אירועים ביתיים וגם עסקיים.
כיום, העסק שלי עובד בשבילי אחרי המון התנסויות, עבודה קשה ולמידת לקחים והחלטתי להעביר את זה הלאה!

למי מתאים הקורס ?

החלטתם להקים עסק חדש? או לשדרג את הקיים? מזל טוב!

חשוב שתדעו שפתיחת עסק הוא אמנם מהלך מורכב ומלא באתגרים, אבל הוא לא חייב להיות סיוט מתמשך – ועם ההדרכה, העידוד והמידע הנכון והמתאים, אתם אפילו עשויים לגלות שהוא מעניין ומהנה.

גם אתם מתמודדים עם שאלות רבות?

  • האם אוכל ליהנות מהתחביב שלי גם כשהוא יהיה למטרות רווח?

  • האם אני בנוי לצדדים ה"אפלים" של ניהול עסק?

  • האם יש ביקוש לעבודות שלי?

  • האם אני פועל בשוק תחרותי או לא?

  • האם אני מוכן לעבוד "בתבניות"?

  • האם הרמה שלי מספיק גבוהה?

  • האם אני בנוי לקבל ביקורת, לפעמים קטלנית, מבלי להיעלב ועם יכולת להפיק מכך לקחים?

  • האם יש לי בסיס כלכלי יציב? איך מנהלים תזרים כספים נכון?

  • האם חומרי הגלם והמכשירים בהם אעשה שימוש נגישים וזמינים לי?

  • האם אני באמת יודע כיצד לתמחר את המוצרים שלי?

  • באיזה כלי / מארז הכי נכון עבורי למכור את המוצרים שלי?

  • איך מתנהלים מול ספקים?

  • איך מנהלים שיחת מכירה מוצלחת?

  • האם חשוב לבצע שיחת פולואפ?

  • קולגות? איך יוצרים שת״פ טובים?

  • מיתוג, סלוגן, תדמית – איך העסק שלי מוצג ללקוחות?

  • בידול, ייחודיות – למה שהלקוח יבחר דווקא בי?

  • האם מה שאני מדמיין / חולם עבור העסק שלי, באמת נכון עבורי ?

  • איך סוגרים עסקה? חוזה / הסכם?

  • איך אני מתמודד עם גביית כספים מול הלקוח?

  • האם זה ריווחי לנהל עסק מהבית?

הגעתם למקום הנכון!

קורס עסקי מקצועי ומקיף המלמד איך פותחים ומנהלים עסק של קייטרינג / קונדיטוריה / סדנאות בישול ואפייה מהבית

נשמע מעניין אני רוצה להירשם!

תוכנית הליווי :

לפני שאתם יוצאים לדרך, ורגע לפני פתיחת עסק חדש (או שדרוג הקיים) בואו נבנה ביחד את העסק, עם כלים נכונים שיעזרו עכשיו ובעתיד לנהל את העסק שלכם בצורה הטובה ביותר.

הליווי הינו אישי ופרטי

התכנים אשר נלמדים נקבעים לאחר שיחת היכרות ללא התחייבות ובהתאם לצרכים שלכם ושל העסק.

העסק שלי הוא אני – קולגות

בניית העסק – בסיס

מיתוג, שם לעסק וסלוגן

לבנות עסק מצליח

תמחור שירותים ומוצרים

שיווק העסק

בידול וייחודיות – איך בונים מותג

כתיבה שיווקית + התנהלות טכנית

אומנות המכירה

התנהלות פיננסית

בניית תוכנית עסקית

פרסום – ניהול דף עיסקי בפייסבוק

תאריכי הקורס:

הקורס הינו אישי

מתנהל בצורה פרטנית ובהתאם לצרכים שלכם ושל העסק.

תאריך ושעה נקבעים בהתאם לדרישות

עלויות ותשלומים:

עלות הליווי משתנה בהתאם לחבילה שרוכשים

תאריכי הקורס:

הקורס הינו 12 מפגשים בקבוצה של עד 10 משתתפים באווירה ביתית ונעימה כולל ארוחת בוקר קלילה, נשנושים ושתייה.

הקורס נפתח ב- 6.3.18 יום שלישי בין השעות 9:00 – 12:00 ומתקיים כל יום שלישי, אחת לשבוע עד לתאריך סיום 22.5.18

עלויות ותשלומים:

עלות הקורס: 5150 ₪ (ניתן לשלם באשראי ב- 8 תשלומים + עמלת סליקה) הנרשמים בהרשמה מוקדמת עד ה-15.2 ייהנו מ – 5% הנחה.

*הנרשמים לאחר ה-15.2 ישלמו תשלום מלא.

*ההרשמה כרוכה בדמי מקדמה של 850 ₪ (על מנת לשריין מקום) שמקוזזת עם עלות הקורס.

מתנה 1

מפגש 12 הינו מפגש אישי 1:1 ליצירת תוכנית עסקית שנתית.

מתנה 2

ליווי טלפוני / מייל למשך חודשיים + מפגש אישי נוסף 1:1 לאחר 3 חודשים.

להרשמה לקורס צרו קשר

אם אתם מתלבטים ועדין לא הצלחתם לגבש החלטה, מה נכון עבורכם? אני כאן בשבילכם מוזמנים להתקשר ל- 0549988716 או להשאיר פרטים בטופס ואשמח להקשיב, להנחות ולהדריך…

© כל הזכויות שמורות ללוטם | פיתוח: GBWEB | עיצוב: ענבל סורוקה