סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה  25-30| יחידותתבנית 25X25 | קושי: קל

החומרים לפאדג’ שוקולד מריר

  1. 400 גרם שוקולד מריר/ חלב
  2. 400 מ”ל חלב מרוכז ממותק ( פחית)
  3. 100 גרם אגוזי מלך חתוכים גס
  4. 100 גרם צימוקים

החומרים לפאדג’ שוקולד חלב:

  1. 400 גרם שוקולד מריר/ חלב
  2. 400 מ”ל חלב מרוכז ממותק ( פחית)
  3. 100 גרם פקאן טבעי/מסוכר
  4. 100 גרם חמוציות

החומרים לפאדג’ שוקולד לבן:

  1. 400 גרם שוקולד לבן
  2. 400 מ”ל חלב מרוכז ממותק ( פחית )
  3. 100 גרם אגוזי לוז
  4. 100 גרם חמוציות

הוראות הכנה:

  1. לוקחים תבנית חד פעמית מאלומיניום ומרפדים אותה בנייר אפייה.
  2. לוקחים קערה שמתאימה למיקרו וממיסים את השוקולד שבחרתם עם החלב המרוכז בפולסים קצרים על מנת שהשוקולד לא יישרף
  3. מוסיפים את האגוזים ויתר התוספות ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים את כל המסה לתבנית ומכניסים למקרר למשך שעתיים/ או למקפיא לזירוז
  5. לאחר מכן מוציאים וחותכים בגודל הרצוי.

ניתן לאחסן בהקפאה ולהוציא לפני הגשה כרבע שעה לפני לטמפ’ החדר