סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: שעה |   15 יחידות|  רמת קושי: קל

אז כפי שכבר ראיתם.. אני אוהבת לקחת ממתקים מסחריים ולהפוך אותם לביתיים וטעימים עוד יותר..

וכמו שאתם יודעים.. אני ושוקולד חברים מאוד טובים במיוחד כשהוא משתלב עם מרקמים אחרים..

אז הפעם במחלקת הממתקים הביתיים- קבלו את החטיף באונטי הכי טעים שיש!

מתכון מעולה לערב פסח, גם כשר וגם ניתן להחליף את השמנת המתוקה בשמנת צמחית למי ששומר..

וגם וגם.. אפשר להכין אותו מראש, להקפיא ולהפשיר לפני שרוצים לאכול..

אז יאללה תפתיעו את האורחים , בהצלחה!

החומרים:

  1. 110 מ”ל שמנת מתוקה
  2. 140 גרם אבקת סוכר
  3. 200 גרם קוקוס

לציפוי:

  1. 300 גרם ש. מריר
  2. 3 כפות שמן
  3. 100 גרם ש. חלב

 הוראות הכנה:

  1. מערבבים שמנת מתוקה+ אבקת סוכר ויוצקים על הקוקוס ומערבבים עד לתערובת אחידה
  2. יוצרים גלילים עבים באורך 4-5 ס”מ
  3. מקפיאים
  4. מערבבים 300 גרם שוקולד מריר עם 3 כפות שמן
  5. מצפים חצי מהחטיף בשוקולד מריר
  6. ממיסים במיקרו בפולסים את שוקולד החלב, לאחר מכן יוצקים לשקית זילוף קטנה ומזלפים ” חוטים ” קטנים מעל השוקולד מריר.