סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה |   15 | יחידות| רמת קושי: קל

כולנו מכירים את עוגת הגבינה עם העוגיות אוריאו המפורסמת…

מתכון מושלם מושלם לכל אוהבי עוגיות האוריאו, קליל בהכנה וקליל במרקמים…

הפעם מתכון דומה.. בגירסה קטנה ועגולה

קדימה להפשיל שרוולים.. ואל תשכחו לצרף את הילדודס איתכם ביחד , אחרת זה לא אותו הטעם

החומרים לטראפלס: 

  1. 675 גרם גבינת שמנת 30%
  2. 30 עוגיות אוראו
  3. 200 גרם פתי בר

לציפוי

  1. 300 גרם שוקולד לבן
  2. 3 כפות שמן רגיל או 50 גרם חמאת קקאו

מכינים את הטראפלס

  1. טוחנים במעבד מזון את האוראו והביסקוויטים לפירורים דקים.
  2. בקערה מערבבים יחד את תערובת הפירורים עם הגבינה.
  3. מקררים את התערובת במשך 15 דק’
  4. יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 2.5-3 ס”מ, ונועצים בכל כדור מקל סוכרייה.
  5. מקפיאים לכ – 20 דקות או מקררים במקרר.

הכנת הציפוי

  1. ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן וחמאת קקאו (אם משתמשים בשמן מוסיפים אותו לאחר המסה מלאה של השוקולד). שימו לב שלא לחמם את השוקולד יתר על המידה.
  2. מערבבים היטב.
  3. טובלים כל טראפל בשוקולד המומס. נותנים לעודפי השוקולד לטפטף, ונועצים את מקל הסוכרייה בקלקר כדי לאפשר התייצבות מוחלטת. אם הטראפלס קרים מאוד, השוקולד יתייצב במהירות.
  4. שומרים בקירור.
  5. מומלץ לאכול את העוגיה ישר מהמקרר
  6. אם התערובת נוזלית מידי וקשה לעבד ממנה כדורים לנסות לצנן במקרר.אם היא עדיין רכה מידי להוסיף פירורי עוגיות או ביסקוויטים בכל פעם קצת עד לקבלת מרקם נוח לעבודה