סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה  25-30| יחידותתבנית 20X20 | קושי: קל

עוד מתכון בקלי קלות, שיפתיע וירשים את האורחים,

לחובבי עוגיות האוריאו והשוקולד לבן.

פאדג’ מושחת וטעים בטירוף!

 

המצרכים:
400 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
1 פחית (396 גרם) חלב מרוכז ממותק
12 עוגיות אוראו, שבורות גס
4 עוגיות אוראו, מרוסקות דק

אופן ההכנה:
ממיסים בסיר על אש קטנה את השוקולד הלבן ביחד עם החלב המרוכז הממותק. ( ניתן להמיס גם במיקרו )מערבבים היטב לעיסה חלקה. מוסיפים את עוגיות האוראו השבורות ומערבבים היטב. משטחים בתבנית מלבנית חד פעמית קטנה, ומפזרים מעל את פירורי עוגיות האוראו בשכבה אחידה.
ממתינים עד העיסה מתקררת לחלוטין, ומאחסנים למשך לילה במקפיא. חותכים לקוביות בסכין חדה.